top logo

RPR1 Top 40 ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

RPR1 Top 40 Adresa zyrtare e internetit është www.rpr1.de

RPR1 Top 40
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : RPR1 Top 40 ]