Reboot Fm

Info koment Stacione raport
Reboot Fm broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Reboot Fm broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtim. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Reboot Fm official website address is http://reboot.fm

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations