RBB 88.8

Info koment Stacione raport

Ka qenë një veprim i suksesshëm i transmetimit në internet radio për këto vite për RBB 88.8 dhe duke parë mbështetjen e dëgjuesve të tyre mund të thuhet se radio do të jetë shumë i popullarizuar në të ardhmen vjen edhe. Arsyeja pas kësaj është se RBB 88.8 gjithmonë përpiqet për përzierje programet e tyre në përputhje me nevojën e dëgjuesve të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.rbb-online.de

FaceBook: radio kulturore

Cicëroj: @kulturradio_rbb

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations