Radio PRTV

Info koment Stacione raport

Programs on music and that’s too on various kinds of popular ones makes Radio PRTV the ultimate radio for enjoying class leading radio service. Radioja është gjallë non stop dhe kjo është me dëgjuesit e tyre me varg e tyre të gjerë të tregon të njohura muzikore që e bën dëgjuesit shumë të lumtur.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radioprtv.net

Email: office@radioprtv.net

FaceBook: radioprtv

Gjuhe: rumun

Vend: Germany

Zhanret: / /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations