Radio Paloma – Partia hit

Info koment Stacione raport

Ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që do të merrni në kontakt me radio dhe llojet e saj të ndryshme të programeve që përfundimisht do të jetë një pjesë e jetës tuaj. Kjo radio ka të bëjë me atë tërheqje dhe lidhje të veçantë me dëgjuesit e tyre e cila përfundimisht do t'i çojë ata të pëlqejnë Radio Paloma – Partyschlager për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiopaloma.de

Email: post@radiopaloma.de

FaceBook: RadioPaloma.de

Cicëroj: @RadioPaloma_de

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: 01801 600 700

Adresë: Grolmanstr. 40, 10623, Berlin.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations