Radio MK - Oldie

Info koment Stacione raport

muzikë Oldies përfaqëson gjeneratën e vërtetë dhe formën e muzikës që ka moshën moderne muzikore shtruar sotme. Radio MK - Oldie është e destinuar të luajë sa më shumë dhe aq klasike të vjetra të njohura që është e mundur për ta. Duke bërë kështu Radio MK - Oldie ka krijuar një platformë radio ku dëgjuesit mund të akordojnë në çdo kohë dhe të shijojnë muzikën e mirë klasike të vjetër.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiomk.de

Email: info@radio-mk.de

FaceBook: Radio-MK

Cicëroj: @radiomkofficial

Instagram: radio.mk

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 2371 79030

Adresë: Poth 1 58638 Iserlohn, Germany

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations