Radio MK – 2000është

Info koment Stacione raport

Nga mëngjesi në mbrëmjen e vonë Radio MK – 2000er është live pa ndaluar t'i argëtojë dëgjuesit e tyre me muzikë të shkëlqyeshme dhe pasion muzikor. Dëgjuesit fillojnë ditën e tyre me Radio MK – 2000er dhe programet e saj të preferuara dhe të freskëta të mëngjesit që i bëjnë ata të brohoriten për ditën tjetër. 2000er është një radio radio shumë argëtuese.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiomk.de

Email: info@radio-mk.de

FaceBook: Radio-MK

Cicëroj: @radiomkofficial

Instagram: radio.mk

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 2371 79030

Adresë: Poth 1 58638 Iserlohn, Germany

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations