Radio Kiepenkerl Dein Këngëtarja e Këngëtarit

Info koment Stacione raport

Radio Kiepenkerl Dein Singer SongWriter transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe kombëtar, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Ky transmetues i Radio beson në sigurimin e një larmie të vërtetë muzikore, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radiokiepenkerl.de/

FaceBook: radiokiepenkerl

Cicëroj: RadioKiepenkerl

Email: redaktion@radio-kiepenkerl.de

Numri i kontaktit: +49 2594 782230

Adresë: Konigswall 6 48249 Dülmen, Germany

Vend: Germany

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations