Radio Kiepenkerl vjetër tuaj

Info koment Stacione raport

Radio Kiepenkerl Dein Oldie është një radio stacion muzikor në internet. Radio Kiepenkerl Dein Oldie transmeton në rajone 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Kiepenkerl Dein Oldie ka diçka për të gjithë adhuruesit e muzikës dalluese.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.radiokiepenkerl.de/

FaceBook: radiokiepenkerl

Cicëroj: RadioKiepenkerl

Email: redaktion@radio-kiepenkerl.de

Numri i kontaktit: +49 2594 782230

Adresë: Konigswall 6 48249 Dülmen, Germany

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations