Radio Hertz

Info koment Stacione raport
Radio Hertz mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Bielefeld, North Rhine-Westphalia, Gjermani apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Bielefeld, North Rhine-Westphalia, Gjermania dhe nga e gjithë bota Radio Hertz është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Radio Hertz transmetimit College Radio, Indie Rock, Alternative Rock. Pra, të jetë me Radio Hertz dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio Hertz adresa faqen zyrtare është www.radiohertz.de

Vend: Germany

Zhanret: / /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations