top logo
Radio Garten Eden represents the enriched culture of Germany in a entertaining way. Radio Garten Eden is a volunteer run, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Radio Garten Eden official website address is www.radiogarteneden.de
Radio Garten Eden
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio Garten Eden ]