Radio DJR

Info koment Stacione raport

Radio DJR paraqet Swing dhe Elektro Swing, Lounge dhe Shtëpia, Beats Ballkanit dhe Grooves rralla, Acid Jazz dhe vitalitet Afro LAtine. Ky radio është gati e mirë 7 ditë e mbushur e muzikës, pa një këngë të vetme përsëritur. Pra, kjo është radio juaj i fundit për të shijuar muzikën jo të përsëritura në internet.
Radio DJR adresa faqen zyrtare është www.laut.fm/djr

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations