Radio Komuniteti i Paanshëm 107.5FM

Info koment Stacione raport

Ju shpesh jeni të pakënaqur me prezantimin e përgjithshëm të programeve radio nga shumë radio dhe në rastin e Radio Komunautaire Impartial 107.5FM ata duan ta ndryshojnë atë gjë pak në mënyrë dramatike dhe me Radio Komunautaire të Paanshme 107.5FM do të mbeteni të kënaqur me prezantimet dhe programet sepse ata përpiqen më së miri nivelin e tyre të kënaqin dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/radiocommunautaireimpartial

Gjuhe: Francais

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations