Power Prog broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Power Prog brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities German, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Power Prog official website address is www.powerprogradio.net
Fuqia Prog
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Fuqia Prog ]