ON Schlager Gold

Info koment Stacione raport

Kujtime për ditët e mira të vjetra: nostalgji e pastër me argjendarët e viteve 50 dhe 60. ON Schlager Gold është një radio jofitimprurëse në internet çdo ditë sjell popullin më të mirë, Retro, Oldies, 60s, 50s muzikë.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.0nradio.com

Email: info@0nradio.com

Numri i kontaktit: +4992818509121

Adresë: Sophienberg 1, 95028 Hof

Vend: Germany

Zhanret: / / / /

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations