Nyro.de

Info koment Stacione raport

Kërkoni më shumë me Nyro.de sepse ata duan të luajnë të gjitha llojet e mundshme të programeve muzikore bazuar në zhanret ku janë përqendruar, me preferencën tuaj në mendje. Radio pëlqen vëmendjen drejt dëgjuesit preferencat e tyre dhe dëshiron për t'i dhënë atyre llojin e programeve që dëshiron.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.soundcloud.com/nyro-de

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations