NDR 2 Radio broadcasts both Aurich, Germany and international music that varies too from genre to genre. Although their main genre of choice is Adult Contemporary, dhe Top 40, Pop. NDR 2 Vizioni Radio kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. As Aurich, Germany has its own beautiful tradition of music and culture NDR 2 Radio shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
NDR 2 Radio adresa e internetit zyrtare është www.ndr.de
NDR 2 Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : NDR 2 Radio ]