Limit FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur. Limit FM broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër. Limit FM official website address is limit.fm
Limit FM
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Limit FM ]