top logo

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for LeonLoops to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, LeonLoops cares about your musical choice.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.laut.fm/leonloops

Gjuhe: Germany

LeonLoops
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : LeonLoops ]