top logo

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of KRD Kanalstadt Radio Datteln, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

KRD Kanalstadt Radio Datteln official website address is www.kanalstadt-radio-datteln.de.to

KRD Kanalstadt Radio Datteln
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : KRD Kanalstadt Radio Datteln ]