kabare

Info koment Stacione raport

Theksimi i temës së pusit të radios Kabarett është bërë lehtësisht një nga media interesante për dëgjuesit e radios në internet që të kalojnë kohën e tyre. Radioja dhe programet e saj së bashku me prezantimin e të gjitha të përputhen me temën dhe vizionin e radio aq mirë që dëgjuesit të bie në dashuri me programet menjëherë pas akordim në.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.laut.fm/kabarett

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations