Joge Live

Info koment Stacione raport

Mënyra se si një radio prezanton programet e tyre ndonjëherë e bën atë tërheqës ose jo të spekuluar për dëgjuesit dhe në rast të Joge Live duhet të thotë se sa herë që një dëgjues akordon në radio ai ose ajo do të impresionohet menjëherë nga prezantimi i llojeve të ndryshme të programeve të Joge Live.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.laut.fm/joge

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations