JAM FM Vala

Info koment Stacione raport

dëgjuesit që janë vendas dhe nga arena kombëtare dhe ndërkombëtare mund të akordojnë lehtësisht në JAM FM The Wave. Për shkak se radio është një radio në internet dhe kjo i jep abillity për të arritur në një shumëllojshmëri të dëgjuesve nga e gjithë bota. JAM FM Vala është bërë një radiostacion shumë i njohur për shumë dëgjues brenda dhe jashtë vendit.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.jam.fm

Email: studio@jamfm.de

FaceBook: radiojamfm

Cicëroj: @radiojamfm

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 172 3110300

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations