WATCH FM Corona Aktuell

Info koment Stacione raport

Një radio nga ekipi JAM FM i dedikuar në transmetimin e lajmeve dhe azhurnimeve për pandeminë e virusit korona në Gjermani dhe në botë. JAM FM Corona Aktuell nuk është një 24 orë radio live por ajo ka buletinet çdo herë e më shumë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.jam.fm

Email: studio@jamfm.de

FaceBook: radiojamfm

Cicëroj: @radiojamfm

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 172 3110300

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations