top logo

Exos FM u themelua nga një ekip shumë përvojë i cili tashmë ka përvojë në muzikore dhe transmetimit të tilla botë dhe secili prej tyre janë të përfshira me gjëra të tilla si kjo. Ekipi Exos FM është gjithmonë miqësore dhe gjithmonë i pëlqen të ketë argëtim, ndërsa lidh veten me dëgjuesit e tyre të dini preferencat e tyre.
Exos FM adresa faqen zyrtare është www.exos.fm

Exos FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Exos FM ]