SoundTrack egoFM

Info koment Stacione raport

Mënyra se si një radio prezanton programet e tyre nganjëherë e bën atë tërheqës ose jo të spekuluar për dëgjuesit dhe në rast të egoFM SoundTrack duhet të thotë se sa herë që një dëgjues akordon në radio ai ose ajo do të mahnitet menjëherë nga prezantimi i llojeve të ndryshme të programeve i SoundTrack i egoFM.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.egofm.de

Email: studio@egofm.de

FaceBook: egoFM

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 89 360550460

Adresë: Leopoldstrasse 254 80807 Mynih, Germany.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations