egoFM Jazz

Info koment Stacione raport

Ka qenë një veprim i suksesshëm i radiotelevizionit në internet për këto vite për egoFM Jazz dhe duke parë mbështetjen e dëgjuesve të tyre mund të thuhet se radio do të jetë shumë e popullarizuar në të ardhmen e ardhshme gjithashtu. Arsyeja pas kësaj është se egoFM Jazz gjithmonë përpiqet të përzihet programet e tyre sipas nevojës së dëgjuesve të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.egofm.de

Email: studio@egofm.de

FaceBook: egoFM

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 89 360550460

Adresë: Leopoldstrasse 254 80807 Mynih, Germany.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations