egoFM 200aus20

Info koment Stacione raport

Ndryshimi në qasjen e programeve e bën egoFM 200aus20 zgjedhjen përfundimtare për shumë dëgjues jo vetëm nga zona ku transmeton radio por nga e gjithë bota dhe posaçërisht dëgjuesit e gjermanishtes e duan përfaqësimin e bukur koheziv të programeve të radiove gjatë gjithë ditës.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.egofm.de

Email: studio@egofm.de

FaceBook: egoFM

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 89 360550460

Adresë: Leopoldstrasse 254 80807 Mynih, Germany.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations