Delta Radio gjermane

Info koment Stacione raport

Nga hip-hop apo gangsta rap deri tek baladat në gjermanisht! Fëmijë Dike, 257ERS, WHISPER URBAN, CRO dhe shumë më tepër vendosni mikrobin në dorë! Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.deltaradio.de

FaceBook: pjesë radio

Cicëroj: pjesë radio pjesë radio

Email: delta@deltaradio.de

Numri i kontaktit: 0800 – 900 90 88

Adresë: RADIOZENTRUM Kiel. Wittland 3. 24109 Kiel

Vend: Germany

Zhanret: / / / /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations