top logo

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Das blaue Radio to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, Das blaue Radio cares about your musical choice.

Detajet e kontaktit

Facebook: dasblaueradio

Cicëroj: @DasblaueRadio

Das blaue Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Das blaue Radio ]