top logo

Ngadalshëm dhe i qëndrueshëm që do të merrni në kontakt me radio dhe llojet e saj të ndryshme të programeve që përfundimisht do të jetë një pjesë e jetës tuaj. This radio is all about that special attraction and connection with their listeners which will eventually lead them liking Big FM SES for a very long time.
Big FM SES official website address is www.bigfm.de

Big FM SES
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Big FM SES ]