BB Radio Top 50

Info koment Stacione raport

Mënyra se si një radio prezanton programet e tyre nganjëherë e bën atë tërheqës ose jo të veçantë për dëgjuesit dhe në rast të BB Radio Top 50 duhet të thuhet se sa herë që një dëgjues akordon në radio, ai ose ajo do të mahniten menjëherë nga prezantimi i llojeve të ndryshme të programeve të BB Radio Top 50.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.bbradio.de

Email: info@bbradio.de

FaceBook: bbradioofficial

Cicëroj: @bb_radio

Instagram: bbradioofficial

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 331 74400

Adresë: Rruga Wetzlarer. 44 14482 Potsdam, Germany

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations