BB Radio Veri-Lindje

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio në internet që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimi i hiteve më të mëdha në të gjithë botën BB Radio Nord Ost është duke u bërë gjithnjë e më popullore në mesin e dëgjuesve të tyre për punën e tyre dhe prezantimin e bukur programet.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.bbradio.de

Email: info@bbradio.de

FaceBook: bbradioofficial

Cicëroj: @bb_radio

Instagram: bbradioofficial

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 331 74400

Adresë: Rruga Wetzlarer. 44 14482 Potsdam, Germany

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations