BB News News n Talk

Info koment Stacione raport

News është pjesë e rëndësishme e jetës sonë dhe ka shumë të mesme për të ushqyer njerëzit me lajmin që do të ndihmojnë ata të dinë gjëra rreth tyre. Sa më e mesme ka më të lehtë për dëgjuesit që ta dinë të vërtetën dhe BB Radio News n Talk transmeton lajmet më të fundit lokale për të gjithë dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.bbradio.de

Email: info@bbradio.de

FaceBook: bbradioofficial

Cicëroj: @bb_radio

Instagram: bbradioofficial

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 331 74400

Adresë: Rruga Wetzlarer. 44 14482 Potsdam, Germany

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations