Kinder Radio Binder Hits

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Për shkak të kësaj BB Radio Kinder Hits ka një numër dëgjues ditor të tyre. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.bbradio.de

Email: info@bbradio.de

FaceBook: bbradioofficial

Cicëroj: @bb_radio

Instagram: bbradioofficial

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 331 74400

Adresë: Rruga Wetzlarer. 44 14482 Potsdam, Germany

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations