top logo
Bavaria 1 është transmetuar si një media motër e br bayerm. Ato janë burim për radio argëtuese, si dhe të mesme televiziv. Ata gjithashtu lajm moti podcast tërë ditën për të mbajtur njerëzit të informuar të gjitha orët. Bavaria 1 jo vetëm që siguron të lartë të shërbimeve të radio klasë, por edhe ata ofrojnë për shërbimin e tyre të konsumatorëve të tv. Website i tyre është plot me informacion të ndryshme dhe lajme. Lajme të gjitha llojeve mund të gjenden në faqen e internetit e tyre shumë. Bavaria 1 Adresa zyrtare e internetit është br-online.de/bayern1
Bavaria 1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Bavaria 1 ]