Antena Pirmasens

Info koment Stacione raport
Antena Pirmasens luan një përzierje unike të ri të muzikës nga Listat aktuale dhe hitet ndërkombëtare të lartë të fundit 30 vjet. ANTENNE Pirmasens jep informacion të dobishëm mbi tema të jetesës të lidhura përditshme të tilla si, hows motit, whats going on me botën e jashtme, lajmet e fundit në botën muzikore dhe kështu me radhë.
ANTENNE Pirmasens adresa faqen zyrtare është www.antenne-pirmasens.de

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations