top logo
Transmetimet ANTENNE Bayern si Gjermania dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni ANTENNE Bayern kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Gjermania ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës ANTENNE Bayern më të madhe të kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. ANTENNE Bayern adresa e internetit është www.antenne.de
ANTENNE Bayern
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : ANTENNE Bayern ]