Antena AC radio-ja juaj urbane

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio fosuzon në një lloj programesh të veçantë radio, bëhet pak i guximshëm për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së ndryshimeve dhe duke e kuptuar këtë Radio Antenne AC Dein Urban Radio filloi udhëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës me të ndryshme llojet e programeve radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.antenne-ac.de

Email: redaktion@antenneac.de

FaceBook: AntenneAC

Cicëroj: @AntenneAC

Instagram: antenne_ac

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 700 1078 1078

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations