top logo
Alta Frequenza Radio përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. Alta Frequenza Radio është një drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Alta Frequenza Radio adresa e internetit zyrtare është www.alta-frequenza.com
Radio frekuencë të lartë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio frekuencë të lartë ]