top logo

Acid Jazz Radio është se lloj i radio që mixes shumë llojeve të muzikës për argëtim përvojë të pasur në radio të pastër. Kjo radio pasqyron vizionin e tyre si një radio për ata dëgjuesit që e do një muzikë pak emocionuese. Acid Jazz Radio mixes xhaz, shpirt, kam frikë, rock dhe madje edhe muzikë elektronike.
Acid Jazz Radio adresa e internetit zyrtare është www.acid-jazz-radio.de

Acid Jazz Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Acid Jazz Radio ]