top logo
Ekipi i 89 HIT FM ka për ti dërguar program të ri “në ajër”! PARTY HITS, më i madhi i fundit 50 vjet. hartuar nga DJ tanë! Stacioni tuaj për partinë më të mirë në shtëpi! Për shkak të drejtave emërtimin shitur për kompanitë e medias Berlin nga TechniSat Digital GmbH, mbajtësi drejtat tanishme, është format popullore origjinale e STAR SAT RADIO, v 1988 nga Jo Lueders dhe Peter Peluňka siç ishte nisur radio stacioni i parë privat pan-evropian, tani shkoni për ju si një “HIT MIX FM” në ajër! Ekipi i 89 HIT FM ju uron shumë kënaqësi duke festuar me “HIT MIX FM” radio juaj Partyhit! Ne jemi me të vërtetë shohim përpara për të mendimin tuaj! këtu për të shkuar në lumë. 89 HIT FM adresa faqen zyrtare është hitfm.de
89 HIT FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 89 HIT FM ]