top logo
88Ver Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe ata vetë në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. 88Ver Radio has become a very popular radio station of Berlin, Germany in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
88Ver Radio official website address is www.88vier.net
88Ver Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 88Ver Radio ]