top logo

80er Pop Rock Oldies si emri i saj luan më të mirë të pop dhe rok muzikë nga mosha nostalgjik e këtyre dy zhanret e muzikës e cila është pak ato Oldies. Për më tepër ka shumë mbledhjen e pastër Oldies artë muzikë për dëgjuesit e tyre të zgjedhur nga e cila e bën 80er Pop Rock Oldies një radio bazuar Oldies shumë të veçantë online muzikë.
80er adresa Pop Rock Oldies faqen zyrtare është www.80er.info

80er Pop Rock Oldies
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 80er Pop Rock Oldies ]