50Elektro e freskët – Nga EgoFM

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Për shkak të këtij Elektro 50fresh – Nga EgoFM ka një numër të përditshëm të dëgjuesve të tyre. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.egofm.de

Email: studio@egofm.de

FaceBook: egoFM

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 89 360550460

Adresë: Leopoldstrasse 254 80807 Mynih, Germany.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations