50i freskët – nga egoFM

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio në internet që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë të transmetojë edhe hitet më të mëdha në të gjithë botën 50 herë – nga egoFM po bëhet gjithnjë e më popullore në mesin e dëgjuesve të tyre për punën e tyre dhe prezantimin e programeve të bukura.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.egofm.de

Email: studio@egofm.de

FaceBook: egoFM

Gjuhe: Deutsch

Numri i kontaktit: +49 89 360550460

Adresë: Leopoldstrasse 254 80807 Mynih, Germany.

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations