1FM Hit Radio

Info koment Stacione raport

60s, 70s, 80s si dhe vitet '90, të përzier me më të mirët e sotme Gjithçka, thjesht nuk ka rrjedhë kryesore. Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio në internet që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin e hiteve më të mëdha në të gjithë botën 1FM Hit Radio po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre për punën e tyre dhe prezantimin e programeve të bukura.

1Adresa e faqes zyrtare të FM Hit Radio është www.laut.fm/1fm_hitradio

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations