1A Oldies

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of 1A Oldies, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.1aradio.com

Email: info@1aradio.com

Gjuhe: Gjermanisht

Numri i kontaktit: +49 (0)9281-8509121

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Related Stations

Popular Stations