125BPM

Info koment Stacione raport

Shpesh jeni të pakënaqur me prezantimin e përgjithshëm të programeve radiofonike nga shumë radio dhe në rastin e 125BPM ata duan ta ndryshojnë atë gjë pak në mënyrë dramatike dhe me 125BPM do të mbeteni të kënaqur me prezantimin dhe stilin e programeve për shkak se ata provojnë nivelin e tyre më të mirë për të ju lutemi dëgjuesve të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.laut.fm/125bpm

Email: joerg.dambacher@rts-riegerteam.de

Gjuhe: Deutsch

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations