top logo

Diçka e re dhe diçka të angazhohen 104.6 RTL The Wave wants to differentiate them with such kinds of programs and programs initiative. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe 104.6 RTL The Wave in that regard they keeps connected with their listeners.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.104.6rtl.com

E-Mail: redaktion@104.6rtl.com

Facebook: 104.6RTL

Cicëroj: @1046rtl

Gjuhe: Gjermanisht

Numri i kontaktit: +49 30 8848484

Adresë: Kurfurstendamm 207-208 Berlin, Germany.

104.6 RTL The Wave
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 104.6 RTL The Wave ]